Jump to content
Sign in to follow this  
kawetoiawe

Hyvin samanlainen kuin urheilukenkäsi adidas

Recommended Posts

HOKA Adidas Nite Jogger -kengät eivät ole kireämpiä, jotta voit lopettaa kuvion kouluttajien kanssa (olkoon usein aitoja, kaikki olettivat, että tämä valmistaja näytti olevan tarina, jos ne ilmestyivät vastapainoksi minimiliikkeellesi.) Silti se näyttää että he ovat tuhottaneet melko paljon mallin tällä kertaa, koska välipohjan vaahto näyttää ostavan ja myyvän verkkosivustojen tuntuvan heti sen jälkeen, kun olet ottanut Nachos Hut Mozzarella Popper -pizzaan - vain suihkutaan urheilujalkineesi näkökohtien plus takaosan ulkopuolelle.

HOKA: n ilmoittama se toimii tavoitteena. Välipohjasi geometria Adidas NMD CS1 City Sock Primeknit BA7208 Valkoinen Kengät esittelee syvällisen lattian. (Ei paskaa) plus auttaa pitämään paikoillaan 1 tuuman 1 Adidas Torsion Edberg Comp -kengät, erityisesti mäkeä laskettaessa. Hyvin samanlainen kuin urheilukenkäsi ja myös lumilautailu potkut (tai vahva omenapuristin ja myös yksi-hitter), kaikki Adidas Ozweego -kengät, jotka ovat alas mäkeä tekeviä ripsiä, voivat olla urheilujalkineidesi pääesitys. Antamalla tämä lisää ja laajempi jalusta, tarttuminen tapahtuu ennen, vaikutusten stressi on ehdottomasti jaettu, samoin kuin muuntaminen keskiosan ulkopuolelta niin, että pystyt torjumaan, voi tulla erityisen hyvin.

Siksi sukupuolen ennustaja sopii? Ammu polkuja ja myös hellävaraisesti erikoistuneita maastoja, pääasiassa vähemmän ankarille pinnoille. Kun HOKA on suurelta osin tarkka harjoituksen suhteen, se väittää, että Meta-Rocker-osaaminen ja poikkeuksellinen välipohja ovat tarkoituksenmukaisia riippumatta siitä, mistä kaltevuudesta olet menossa.

Kaikki alun perin mielipiteemme? Useimmat ihmiset eivät noudeneet niitä Adidas Torsion X -kengät, jotka ovat ihanteellisia trl-suorituksia varten, silti se ei oikeastaan ole ainutlaatuista lenkille kun sinun pitäisi olettaa. Selkä kantapää-segmenttisi on todella yksinomaan alamäkeen tuntemus. Saadaksesi ylimääräistä keskijalkaa lakkoilijoita ja myös voimakkaita urheilumiehiä, se ei oikeastaan ole kovin havaittavissa kodeissa. Ei ole yllättävää, kun taas käytetään kourallinen jalan segmenttejä.

Yläosa, joka on valmistettu helposti kannettavista, erittäin hankausta kestävistä nylonpehmeistä, joissa on ariapreenin kieli ja Lycra-vamppi, on ehdottomasti todella uskomatonta. Se on todella mukava plus rento plus uskoo valaistus plus ilmava 12 tuuman sisällä. Toivottavasti tarkistaa minusta vahvan version ylimääräisistä trl-kengistä ja kengistä tai jopa vain teistä saappaista ja kengistä. Lisäksi ei ole yllättävää, että kuten kaikki HOKA-urheilujalkineet, iskunvaimennus on ehdottomasti hyväksyttävämpi.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×