Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
leibovix

adidas harden vol 4 core black

Question


Adidas_SupercourtRX-LXCON94-13_grande.jpg?v=1571440045
Deze adidas harden vol 4 core black wordt geleverd in een kleurencombinatie van College Purple, Black en Aqua. Als je dichterbij kijkt, heeft het een paars gebreid bovenwerk terwijl rood op de voering landt. Hierna hebben we een zwarte middenvoetriem terwijl Aqua op de hiel en tong te zien is. Andere details zijn Black on the Boost-tussenzool, terwijl een doorschijnende buitenzool de look compleet maakt.
adidas nmd r1 v2 - heren schoenen elementen te lenen van drie van zijn iconische sneakers: de Boston Super, Micropacer en Rising Star, om een geheel nieuwe schoen genaamd de NMD te maken. Er werd gezegd dat het de beste schoen ooit was, en ze vergisten zich niet.
In 2020 gereïncarneerd als de adidas continental 80 heren sale, doet adidas Originals het in tonale kleuren, met een leren bovenwerk met panelen en een semi-cupzoolontwerp met gestikte versterking bij de hiel en teen. Een uitsparing in de middenvoet onthult een dichte tussenzool van schuim voor demping en een rubberen buitenzool in Stan Smith-stijl voor grip. Branding heeft in plaats daarvan Trefoil-branding op de eyestay, tong en hiel.
Een sterke focus op adidas falcon dames wit goud vrouwen is misschien wel de meest impactvolle beweging in de sneakercultuur, zowel vorig jaar als in de moderne tijd. Merken hebben nadrukkelijk de nadruk gelegd op eerlijker geslacht in wat ze produceren, hoe ze denken en waar hun invloeden vandaan komen. Adidas Originals introduceert vandaag de Falcon W - een hervormd archiefmodel voor vrouwen, gedreven door de maximalistische ontwerptaal van de afgelopen decennia.
https://www.uppershell.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×