Jump to content
Sign in to follow this  
kawetoiawe

Puma Cell Endura shoes350 V2 kollekcióját július

Recommended Posts

Jelenleg bármilyen indítási idő biztosítja, de a tervek szerint várható, hogy közvetlenül a húsvét szombat előtt észreveszi ezeket a bevezetéseket a beszállítókkal és a Nike. Com-lal. Nézze meg a fényképeket az alsó csomagtartó alatt, és ragaszkodjon a JustFreshKicks-hez a javítások és további oktató-média vonatkozásában. .

Kanye valószínűleg kibővíti puma cipő eladó az adidas Yeezy Enhance Puma Cell Endura shoes350 V2 kollekcióját július elején, egy teljesen új Zyon színmóddal együtt.

Noha egy ilyen naptári hónapban több, mint 350 V2-kibocsátás figyelhető meg, '' A Puma 1948 Mid Shoes sokkal több médiumot hordoz a kívánt termék körül, amely a nyári kollekciót érinti. Mivel Kanye továbbra is meghaladja a friss alapanyag gyártásának érintőjét, amely szinte ugyanúgy, mint az érettebb modellek, az ilyen típusú Zyon, annak ellenére, hogy könnyen vonzhat párhuzamokat a Turtle Dove Yeezy-vel, az adott új kiadás olyan dolog lesz, amelyet most már egyáltalán nem észrevettünk.

Noha valójában egy teljesen újszerűnek tűnik, a különféle földes árnyalatok általában nem mindenhol haladnak tovább, abban az esetben, ha arra összpontosítanak. Miután a kevesebb mint a kevesebb, mint szürkés, fehér színű, barnás és afro-amerikai, úgy tűnik, hogy az adott edző gyakorlatilag keksz és krém jellegű. Bármely finom hálócsík megtámasztja a medialis oldalsó burkolatot, akárcsak a Puma Hybrid Astro cipő friss, 350 V2 látszólag ismerősnek tűnt, bár bármilyen fehér színű műanyag külső talp befedi az adott biztonságos teljes hosszúságú Enhance középtalpot.

Az adott adidas Yeezy Enhance 350 V2 Zyon valószínűleg július elején fog szállítani a kiválasztott adidas szállítókkal és az adidas szolgáltatókkal is. com a 220 dollár vonatkozásában. A legfrissebbek úgy tűnik, hogy a nyári szezonon belüli megjelenés mellett sokféle zümmögést idéznek elő az ilyen fajtákkal kapcsolatban, így továbbra is bezárják a hamarosan további információt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×