Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
hoba3rtira

vans slip on checkerboard platform

Question

size-New-Balance-327-Release-Date-Price-768x539.jpg
Vans heeft een kwartet van vervaagde, met dambord uitgeruste sneakers uitgebracht, die de vans slip on checkerboard platform, Authentic en Sport-modellen een nieuwe look geven. Alle drie de modellen verschijnen in een verweerde, patriottische kleurstelling van 'Dress Blue/Chili Pepper', die bovenop de crème canvas basis zit. Een ander paar Authentics wordt aangeboden in "Black/Multi", die ook de verwassen look heeft. Alle vier de paren krijgen ook een verweerde zooleenheid, die zwarte vlekken en markeringen aan de gevulkaniseerde tussenzool toevoegt voor een vooraf gedragen, al ingeklede look.
Van een Vainl Archive-samenwerking tot een kleine capsule met op reebok instapump fury trail shroud geïnspireerde releases, de Instapump Fury is door de jaren heen altijd relevant gebleven. En terwijl het merk 2020 blijft verkennen, brengen ze een beetje artistieke energie op een vergelijkbaar - maar niet zo agressief - niveau als Kenzo Minami's eigen werken. De releases, liefkozend het 'Ripple Pack' genoemd, omvatten twee verschillende paletten naast de eerder onthulde: de ene een veelzijdig paar achromatische tonen en de andere iets veel bloemiger en vrouwelijker. De laatste, waarvan de accenten een witte jas krijgen voor evenwicht, leidt met een spiraal van roze tinten op het profiel terwijl trek, merk, borduurwerk en teenkappen volgen. Bij vertrek volgt het meer bescheiden alternatief hetzelfde schema, alleen met zwart en wit aan het roer.
De nieuwste PUMA-drop, de Rider Play On en de puma rider play on roze/paars dames, weigert je veilige garderobe-standby te zijn. Hoeveel paar monochromatische kicks heb je nodig? Geen zwart-wit saai hier, het is een mengeling van tinten die kiest voor unapologetisch maximalisme, klaar om de aandacht te trekken. We hebben het over indigoblauw naast rode tomatenveters met een vleugje flurogroen erop gestrooid. Dit op de jaren 80 geïnspireerde model is zeker niet voor de angsthazen of veilige sneakerheads die er zijn. Weet u niet zeker hoe u de caleidoscoop van kleuren moet stylen? Neem het op de gram voor een beetje trefzekere inspo.
Om 4 juli te vieren, zal new balance 992 tan on feet editie van hun 992 model uitbrengen. Dit aanbod van de New Balance 992 bestaat uit een combinatie van mesh, leer en suède, gekleed in de kenmerkende kleuren rood, wit en blauw. Zilveren details bovenop een zwarte rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.
https://www.prijskortingnl.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×