Jump to content
Sign in to follow this  
htix6d1y

adidas sl20 summer ready

Recommended Posts

SL20_SUMMER.RDY_Shoes_Blue_FU6621_01_standard.jpg
adidas schoenen dames zwart De ondersteuning is solide genoeg om te concurreren met de meeste dagelijkse trainers. Adidas nam hun standaard Y-vormige torsieplaat op bij de middenvoet, ging met een vrij stevige hielkap die zich uitstrekt tot voorbij de hiel aan zowel de mediale als de laterale zijden van de voet. De SL20 maakt gebruik van een lont-overlay langs het onderste derde deel van de schoen die begint bij de hiel en helemaal doorloopt tot aan de voorvoet aan beide zijden van de bovenkant. Het houdt je echt op het voetbed. Dan zit de bal van de voet ook een beetje in de Lightstrike-tussenzool om rollovers te voorkomen. Ten slotte loopt de tussenzool een beetje uit aan beide zijden van de voorvoet om een bredere basis te bieden voor het afzetten.

adidas schoenen heren outlet De adidas SL20 valt qua maat. Sommige smalle voetteksten kunnen wat wallen in de teenendoos opmerken wanneer ze de schoen strak aantrekken. Dit is het resultaat van de manier waarop adidas de tong aan het bovenwerk heeft genaaid. De tong / bovenste combo had beter kunnen worden uitgevoerd, maar in de praktijk irriteerde het overtollige materiaal van de teenendoos me niet en zat het niet in de weg. Dit is waar het gebruik van een flexibel gaas helpt om het probleem te verbergen. De dunne tong kan ook een beetje worden opgevouwen tijdens het aantrekken van de schoen, maar het treklipje helpt om dat op te lossen.

adidas schoenen grijs blauw De SL20 wordt geadverteerd als een lichtgewicht schoen voor hardlopen en racen - vergelijkbaar, maar iets zwaarder dan de Adios 5. Voor mij is deze schoen meer een vertrouwd Zwitsers zakmes: zijn veelzijdigheid maakt hem bruikbaar voor alles, van gemakkelijke dagen tot van snelle trainingen tot lange runs. De schoen is voorzien van Lightstrike-schuim dat behoorlijk stevig aanvoelt, maar toch een beetje veerkracht heeft. In de middenvoet zit een torsiesysteem dat is ontworpen om een veerkrachtige afzet te creëren en tegelijkertijd ongewenste bewegingen te verminderen. Het bovenwerk is een eenvoudig ontwerp dat ademend is, maar ook knus genoeg om je voet op zijn plaats te houden.

adidas sl20 summer ready Als je hardloopschoenen comfortabel zitten, denk je niet aan je voeten. Je denkt erover om nog wat verder te gaan. Of een beetje sneller. Je bent vrij om jezelf te pushen in deze adidas hardloopschoenen. Het bovenwerk van mesh is ademend en ondersteunend. Demping in de tussenzool is licht genoeg voor explosieve snelheid en responsief genoeg voor totaal comfort. 3-Stripes geïnspireerd op Japanse kalligrafie zorgen ervoor dat ze er extra snel uitzien.

https://www.schoenenftwr.com/
 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×