Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
kentk3elly

adidas superstar dames zwart wit

Question

Stussy-Nike-Air-Force-1-Low-Fossil-Stone-First-Look-750x541.jpg
adidas Originals heeft weer een nieuwe adidas superstar dames zwart wit-make-up geïntroduceerd als onderdeel van hun groeiende damesassortiment. Dit aanbod van de adidas Superstar heeft een zwart slangenleer-achtige bovenkant bedekt met levendige kleurrijke bloemenprints. Een witte schelpneus en bijpassende rubberen zool maken het ontwerp compleet.
Het volgende hoofdstuk uit de adidas Ultra Boost-serie is officieel geïntroduceerd, de adidas ultraboost 20 heren. De schoen is onthuld in samenwerking met het International Space Station (ISS) U.S. National Laboratory, wat opnieuw een revolutie teweegbrengt in de iconische toonaangevende hardloopschoen. Parallellen trekken met de constructie van een spaceshuttle waarin elk onderdeel een uniek doel heeft, elk element in de adidas Ultra Boost 2020 is gemaximaliseerd voor een specifieke prestatiegerichte functie, waardoor atleten hun prestaties naar nieuwe hoogten kunnen tillen.
Terwijl we wachten op Nike en leBron James om de nike lebron 17 low light cream officieel te onthullen, geeft Nike ons nog steeds nieuwe kleurstellingen van de Nike LeBron 17. Aan dek hebben we een nieuwe kleurstelling van de Low-topuitvoering die ideaal is voor het huidige zomerseizoen omdat deze optie van top tot teen in het wit wordt gedoopt, omdat de schoen een overwegend mesh-constructie aanneemt. Als je goed kijkt zie je dat de zijpanelen/spatbord geraakt worden met een subtiele camo print ook in het wit.
Hoewel op dit moment niet relevant, heeft de nike zoom 2k dames zwart wit van de 6'11 All-Star plannen om zijn assortiment in de loop van de komende maanden uit te breiden. Vanaf de maand oktober zal deze zuivere "White/Cement" colorway - die je tijdens dit seizoen in Orlando vaak op de baan ziet - in de schappen liggen. Deze sneakers zijn klaar voor de creatie van een backdropped in een knapperig wit en hebben opvallende details zoals de oversized zwarte Swooshes, levendige rode logo's op de hiel, grijs gespikkelde tussenzooldecor en een camouflagepatroon tussen wit en een vage kleur.
https://www.alldaycomfor.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×