Jump to content
  • 0
Sign in to follow this  
wilson4arlen

adidas harden vol. 3 white black

Question

adidas-Stan-Smith-Maroon-Corduroy-FU9616-Release-Date-768x570.jpg
adidas har netop frigivet sit bidrag til årets kinesiske nytår med en ny adidas ultra boost 20 dame hvid-farvevej. Det kinesiske nytårsfarve kommer overvejende i sort som det ses i den strikkede Primeknit-overdel og BOOST-mellemsål, men ser også guld accenter på Three Stripes-logoet og tungen.
Wotherspoon og adidas Originals 'SUPEREARTH-initiativ bestræber sig på at afslutte plastaffald og tager en ny tilgang til at forestille sig adidas superstar sort og hvid dame-sneakers. Hver eneste facet af skoen er blevet overvejet, fra øvre til ydersål. Resultatet er en vegansk Superstar-sneaker, der er fri for animalske ingredienser, hvilket gør denne til en håndfuld veganske sneakers fra adidas. Wotherspoon forklarede vigtigheden af vegan-første design ved at bemærke, "Folk ved, at jeg er veganer, og det er et fundament for, hvem jeg er. Det er en hjørnesten i alle mine projekter og en del af et bæredygtigt liv. adidas elskede det, og vi begyndte at se på alle de måder, vi kan bringe veganske materialer til Superstar på. "
adidas har bragt Allen Iverson og James Harden sammen på adidas harden vol. 3 white black med en splinterny "Question" -farve. Inspireret af Iversons første underskrift Reebok-sneaker - Spørgsmålet - denne nye Harden Vol.4 er en hyldestfyldt nikke til fortidens og nutidens nye balance A greatts. Da Iversons spørgsmål blev lanceret i 1996, vendte det straks hovederne med sin skarpe røde tå og dristige blå ydersål, så begge disse signaturdetaljer er til stede i dette mindehøjtidel Harden Vol. 4. Den resterende del af overdelen er konstrueret af en skarp hvid mesh forfod og ruskindhæl med en fed broderet tre stribet grafik på tungen. Yderligere popper med rødt vises på eyestay-mærket og hælklip. Lightstrike mellemsål er også præsenteret i hvidt med en signatur blå nuance på ydersålen, der afslutter udseendet.
adidas stan smith velcro dame blå Corduroy er en førsteklasses variation af den ikoniske silhuet, og den introduceres i en fall-approriate Maroon-finish. Det rene og stilfulde par trækker maroon-farvet kordfløjl overdel med kontrasterende hvidt læder til tungerne og hælfligene. Metallic Gold-accenter er også fremtrædende for branding-markeringerne, mens skarpe hvide gummisåler afslutter designet.
https://www.entryonlike.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

0 answers to this question

Recommended Posts

There have been no answers to this question yet

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing inSign In Now
Sign in to follow this  

×