Jump to content
Sign in to follow this  
89r4i1gm

Adidas EQT Cushion Adv Core Black/Turbo

Recommended Posts

solacush-e1526621288659.jpg


Den här färgen på den nya rea-skor.com från de tre ränderna får en gynnsam palett eftersom den andningsbara Primeknit-överdelen täcks av en jordbrun ton, med det udda guldfärgade elementet på de bandade sidoränderna som nickar tillbaka till den arkiverande naturen hos denna nya återgivning. Nedan ser vi en vit mellansula med solbränna accenter och en svart yttersula i gummi.


Genom att utvidga sig till Adidas Skor Dam Vita sortiment släpper Three Stripes sin senaste färgväg klädd i Royal Blue. Konstruerad med en stickad övre och premium grisskinn nubuck kvartspaneler. Hela överdelen är gjord i blått ihop med vita detaljer på de tre ränder, häl och mellansula tillsammans med träffar av grå.


Denna nya iteration av den populära Adidas EQT Cushion Adv Core Black/Turbo modellen börjar med en vit Primeknit-överdel med en ljusgrå hälräknare som har drabbats av perforeringar. Den enda färgen kommer på bandet med tre ränder som är märkta på sidopanelerna som har gjorts i EQT Yellow. En tungmetallskiva i silver, vit mellansula och svart yttersula i gummi fungerar som pricken över i.


Adidas Originals fortsätter med sitt populära "Tri-Color" -tema med Rörelsekontroll adidas EQT Cushion ADV-silhuett för våren 2018. Detta fräscha utseende har en kärnblå pixelstickad övre blandad med premiumgrisskinnsnubuckpaneler. Markerade skon är de blå, vita och röda banden på sidorna ovanpå en extremt mjuk EVA-vadderad sula.


https://www.rea-skor.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×