Jump to content
Sign in to follow this  
w8q3ibyf

Adidas Yung 1 "Leopard" Zwart/Wit/Bruin

Recommended Posts

eng_pl_adidas-Originals-Yung-1-EG8726-28772_1.jpg


Adidas Originals begint het herfstseizoen met hun trail-ready versie van de brandnewmore.com. Dit aanbod van de adidas Yung-1 heeft een bovenwerk van kaki mesh met overlays van paars suède. Het accentueren van de schoen zijn zonne-rode en oranje accenten overal met wit op de tussenzool. Een robuuste rubberen buitenzool maakt het ontwerp compleet.


Adidas Originals geeft de Adidas Schoenen Sale weer een exotische make-over door de schoen te bedekken met luipaardprint. Deze adidas Yung-1 heeft een zwart bovenwerk met overlays met harige luipaardprint die zijn wilde kant laten zien. Een gebroken witte tint is gebruikt op de Three Stripes en de tonglogo is afgewerkt met een stevige zwarte rubberen zool.


Nu omarmt de Adidas Yung 1 "Leopard" Zwart/Wit/Bruin zijn wilde kant door middel van een opvallende Leopard-upgrade. Overal langs de overlays ligt het luxe motief, met de grafische aanraking ingebed bovenop een levensechte haartextuur. Gedempt ten opzichte van sommige aangrenzende iteraties, kiezen de kleuren voor schijnbaar grijstinten bruin en spaarzame tonen van zwart, zittend tussen basispanelen van een donkerzwarte tint. Zooleenheden, tongen, hielstukjes en delen van de teenendoos volgen allemaal samen met de Three Stripes langs de zijkant met de enige witte tonen naast de tonglogo.


De Tail-vertolking van de Hot Koop adidas Yung-1 wordt gelanceerd in een gloednieuwe colorway met een outdoor-achtige kleurblokkering. Dit aanbod van de Yung-1 Trail is gemaakt van een mix van mesh en suède met een lichtkaki basis met zwarte en grijze overlays. Mosterdgele en roze contrasterende accenten bovenop een trail-robuuste rubberen buitenzool maken het ontwerp compleet.


https://www.brandnewmore.com/

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×